Landskode Island (Tfn: +354, ISO: IS)

Nedenfor finner du landskode Island, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Island, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Island. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Island, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Island, området og befolkningen i Island og så videre.

LANDSKODE 📞

+354

ISO (2)

IS

ISO (3)

ISL

FLAGG

🇮🇸

TOPDOMENE

.is

VALUTAKODE

ISK

Fakta om Island

Island har et areal på 102 775 km2 kan kalles IS eller ISL ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Island er +354, og det offisielle toppdomenet er .is. Befolkningen i Island er omtrent 360 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er islandsk. Valutaen som brukes i Island er islandske kroner kod: ISK), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 14,59 milliarder US$.

Stikkontakt i Island

Typen av stikkontakter som brukes i Island er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Island. Her kan du lese mer om stikkontakt Island og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Island fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Island

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Island. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Island, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Island.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Reykjavík+354-5