Landskode Irak (Tfn: +964, ISO: IQ)

Nedenfor finner du landskode Irak, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Irak, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Irak. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Irak, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Irak, området og befolkningen i Irak og så videre.

LANDSKODE 📞

+964

ISO (2)

IQ

ISO (3)

IRQ

FLAGG

🇮🇶

TOPDOMENE

.iq

VALUTAKODE

IQD

Fakta om Irak

Irak har et areal på 437 072 km2 kan kalles IQ eller IRQ ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Irak er +964, og det offisielle toppdomenet er .iq. Befolkningen i Irak er omtrent 37 500 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er arabisk og kurdisk. Valutaen som brukes i Irak er irakiske dinarer kod: IQD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 221,8 milliarder US$.

Stikkontakt i Irak

Typen av stikkontakter som brukes i Irak er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Irak. Her kan du lese mer om stikkontakt Irak og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Irak fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Irak

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Irak. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Irak, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Irak.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Basra+964-40
Kerbela+964-32
Kirkuk+964-50
Mousil+964-60
Najaf+964-33