Landskode Honduras (Tfn: +504, ISO: HN)

Nedenfor finner du landskode Honduras, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Honduras, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Honduras. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Honduras, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Honduras, området og befolkningen i Honduras og så videre.

LANDSKODE 📞

+504

ISO (2)

HN

ISO (3)

HND

FLAGG

🇭🇳

TOPDOMENE

.hn

VALUTAKODE

HNL

Fakta om Honduras

Honduras har et areal på 112 492 km2 kan kalles HN eller HND ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Honduras er +504, og det offisielle toppdomenet er .hn. Befolkningen i Honduras er omtrent 10 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er spansk. Valutaen som brukes i Honduras er lempira kod: HNL), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 18,88 milliarder US$.

Stikkontakt i Honduras

Typen av stikkontakter som brukes i Honduras er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Honduras. Her kan du lese mer om stikkontakt Honduras og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Honduras fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Honduras

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Honduras. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Honduras, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Honduras.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Centro Sur Oriental+504-8
Litoral Atlántico+504-4
Región Nor-Occidental+504-6
San Pedro Sula+504-5
Tegucigalpa+504-2