Landskode Haiti (Tfn: +509, ISO: HT)

Nedenfor finner du landskode Haiti, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Haiti, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Haiti. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Haiti, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Haiti, området og befolkningen i Haiti og så videre.

LANDSKODE 📞

+509

ISO (2)

HT

ISO (3)

HTI

FLAGG

🇭🇹

TOPDOMENE

.ht

VALUTAKODE

HTG

Fakta om Haiti

Haiti har et areal på 27 750 km2 kan kalles HT eller HTI ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Haiti er +509, og det offisielle toppdomenet er .ht. Befolkningen i Haiti er omtrent 12 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk og haitisk kreolsk. Valutaen som brukes i Haiti er gourd kod: HTG), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 8,287 milliarder US$.

Stikkontakt i Haiti

Typen av stikkontakter som brukes i Haiti er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Haiti. Her kan du lese mer om stikkontakt Haiti og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Haiti fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Haiti

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Haiti. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Haiti, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Haiti.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Haitel+509-510
Iris+509-851
Rectel+509-330