Landskode Guinea-Bissau (Tfn: +245, ISO: GW)

Nedenfor finner du landskode Guinea-Bissau, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Guinea-Bissau, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Guinea-Bissau. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Guinea-Bissau, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Guinea-Bissau, området og befolkningen i Guinea-Bissau og så videre.

LANDSKODE 📞

+245

ISO (2)

GW

ISO (3)

GNB

FLAGG

🇬🇼

TOPDOMENE

.gw

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Guinea-Bissau

Guinea-Bissau har et areal på 36 125 km2 kan kalles GW eller GNB ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Guinea-Bissau er +245, og det offisielle toppdomenet er .gw. Befolkningen i Guinea-Bissau er omtrent 2 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er portugisisk. Valutaen som brukes i Guinea-Bissau er CFA franc kod: XOF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 880 miljoner US$.

Stikkontakt i Guinea-Bissau

Typen av stikkontakter som brukes i Guinea-Bissau er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Guinea-Bissau. Her kan du lese mer om stikkontakt Guinea-Bissau og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Guinea-Bissau fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.