Landskode Guernsey (Tfn: +44-1481, ISO: GG)

Nedenfor finner du landskode Guernsey, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Guernsey, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Guernsey. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Guernsey, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Guernsey, området og befolkningen i Guernsey og så videre.

LANDSKODE 📞

+44-1481

ISO (2)

GG

ISO (3)

GGY

FLAGG

🇬🇬

TOPDOMENE

.gg

VALUTAKODE

GBP

Fakta om Guernsey

Guernsey har et areal på 65 km2 kan kalles GG eller GGY ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Guernsey er +44-1481, og det offisielle toppdomenet er .gg. Befolkningen i Guernsey er omtrent 65 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er engelsk og fransk. Valutaen som brukes i Guernsey er Guernsey-pund og britiske pund kod: GBP), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 2,742 milliarder US$.

Stikkontakt i Guernsey

Typen av stikkontakter som brukes i Guernsey er Type C, Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du kan trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Guernsey. Her kan du lese mer om stikkontakt Guernsey og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Guernsey fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.