Landskode Guatemala (Tfn: +502, ISO: GT)

Nedenfor finner du landskode Guatemala, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Guatemala, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Guatemala. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Guatemala, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Guatemala, området og befolkningen i Guatemala og så videre.

LANDSKODE 📞

+502

ISO (2)

GT

ISO (3)

GTM

FLAGG

🇬🇹

TOPDOMENE

.gt

VALUTAKODE

GTQ

Fakta om Guatemala

Guatemala har et areal på 108 889 km2 kan kalles GT eller GTM ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Guatemala er +502, og det offisielle toppdomenet er .gt. Befolkningen i Guatemala er omtrent 18 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er spansk. Valutaen som brukes i Guatemala er quetzal kod: GTQ), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 53,9 milliarder US$.

Stikkontakt i Guatemala

Typen av stikkontakter som brukes i Guatemala er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Guatemala. Her kan du lese mer om stikkontakt Guatemala og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Guatemala fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Guatemala

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Guatemala. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Guatemala, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Guatemala.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Capesterre+502-86
Gosier+502-84
Grand Bourg+502-97
Jarry+502-26
Pointe A Pitre+502-8
Pointe A Pitre+502-9