Landskode Guam (Tfn: +1-671, ISO: GU)

Nedenfor finner du landskode Guam, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Guam, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Guam. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Guam, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Guam, området og befolkningen i Guam og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-671

ISO (2)

GU

ISO (3)

GUM

FLAGG

🇬🇺

TOPDOMENE

.gu

VALUTAKODE

USD

Fakta om Guam

Guam har et areal på 540 km2 kan kalles GU eller GUM ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Guam er +1-671, og det offisielle toppdomenet er .gu. Befolkningen i Guam er omtrent 170 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er engelsk, chamorro og japansk. Valutaen som brukes i Guam er Amerikanske dollar kod: USD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 4,6 milliarder US$.

Stikkontakt i Guam

Typen av stikkontakter som brukes i Guam er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Guam. Her kan du lese mer om stikkontakt Guam og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Guam fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.