Landskode Guadeloupe (Tfn: +590, ISO: GP)

Nedenfor finner du landskode Guadeloupe, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Guadeloupe, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Guadeloupe. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Guadeloupe, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Guadeloupe, området og befolkningen i Guadeloupe og så videre.

LANDSKODE 📞

+590

ISO (2)

GP

ISO (3)

GLP

FLAGG

🇬🇵

TOPDOMENE

.gp

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Guadeloupe

Guadeloupe har et areal på 1 628 km2 kan kalles GP eller GLP ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Guadeloupe er +590, og det offisielle toppdomenet er .gp. Befolkningen i Guadeloupe er omtrent 396 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Guadeloupe er Euro kod: EUR), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for Guadeloupe.

Stikkontakt i Guadeloupe

Typen av stikkontakter som brukes i Guadeloupe er Type C, Type D, Type E. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du kan trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Guadeloupe. Her kan du lese mer om stikkontakt Guadeloupe og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Guadeloupe fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.