Landskode Grenada (Tfn: +1-473, ISO: GD)

Nedenfor finner du landskode Grenada, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Grenada, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Grenada. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Grenada, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Grenada, området og befolkningen i Grenada og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-473

ISO (2)

GD

ISO (3)

GRD

FLAGG

🇬🇩

TOPDOMENE

.gd

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Grenada

Grenada har et areal på 348,5 km2 kan kalles GD eller GRD ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Grenada er +1-473, og det offisielle toppdomenet er .gd. Befolkningen i Grenada er omtrent 115 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Grenada er østkaribiske dollar kod: XCD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 811 miljoner US$.

Stikkontakt i Grenada

Typen av stikkontakter som brukes i Grenada er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Grenada. Her kan du lese mer om stikkontakt Grenada og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Grenada fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.