Landskode Gibraltar (Tfn: +350, ISO: GI)

Nedenfor finner du landskode Gibraltar, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Gibraltar, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Gibraltar. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Gibraltar, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Gibraltar, området og befolkningen i Gibraltar og så videre.

LANDSKODE 📞

+350

ISO (2)

GI

ISO (3)

GIB

FLAGG

🇬🇮

TOPDOMENE

.gi

VALUTAKODE

GIP

Fakta om Gibraltar

Gibraltar har et areal på 6,7 km2 kan kalles GI eller GIB ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Gibraltar er +350, og det offisielle toppdomenet er .gi. Befolkningen i Gibraltar er omtrent 35 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Gibraltar er gibraltarpund kod: GIP), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 1,106 milliarder US$.

Stikkontakt i Gibraltar

Typen av stikkontakter som brukes i Gibraltar er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Gibraltar. Her kan du lese mer om stikkontakt Gibraltar og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Gibraltar fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Gibraltar

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Gibraltar. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Gibraltar, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Gibraltar.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Gibraltar+350-5
Gibraltar+350-6
Gibraltar+350-7