Landskode Gambia (Tfn: +220, ISO: GM)

Nedenfor finner du landskode Gambia, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Gambia, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Gambia. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Gambia, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Gambia, området og befolkningen i Gambia og så videre.

LANDSKODE 📞

+220

ISO (2)

GM

ISO (3)

GMB

FLAGG

🇬🇲

TOPDOMENE

.gm

VALUTAKODE

GMD

Fakta om Gambia

Gambia har et areal på 10 689 km2 kan kalles GM eller GMB ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Gambia er +220, og det offisielle toppdomenet er .gm. Befolkningen i Gambia er omtrent 2 100 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Gambia er dalasi kod: GMD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 896 miljoner US$.

Stikkontakt i Gambia

Typen av stikkontakter som brukes i Gambia er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Gambia. Her kan du lese mer om stikkontakt Gambia og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Gambia fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Gambia

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Gambia. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Gambia, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Gambia.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Banjul+220-42
Kotu+220-446
Outside Libreville+220-2
Sanyang+220-441
Serekunda+220-43
Yundum+220-447