Landskode Gabon (Tfn: +241, ISO: GA)

Nedenfor finner du landskode Gabon, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Gabon, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Gabon. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Gabon, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Gabon, området og befolkningen i Gabon og så videre.

LANDSKODE 📞

+241

ISO (2)

GA

ISO (3)

GAB

FLAGG

🇬🇦

TOPDOMENE

.ga

VALUTAKODE

XAF

Fakta om Gabon

Gabon har et areal på 267 667 km2 kan kalles GA eller GAB ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Gabon er +241, og det offisielle toppdomenet er .ga. Befolkningen i Gabon er omtrent 2 200 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Gabon er CFA franc kod: XAF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 19,97 milliarder US$.

Stikkontakt i Gabon

Typen av stikkontakter som brukes i Gabon er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Gabon. Her kan du lese mer om stikkontakt Gabon og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Gabon fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.