Landskode Fiji (Tfn: +679, ISO: FJ)

Nedenfor finner du landskode Fiji, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Fiji, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Fiji. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Fiji, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Fiji, området og befolkningen i Fiji og så videre.

LANDSKODE 📞

+679

ISO (2)

FJ

ISO (3)

FJI

FLAGG

🇫🇯

TOPDOMENE

.fj

VALUTAKODE

FJD

Fakta om Fiji

Fiji har et areal på 18 274 km2 kan kalles FJ eller FJI ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Fiji er +679, og det offisielle toppdomenet er .fj. Befolkningen i Fiji er omtrent 950 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er engelsk, fijiansk og hindustansk. Valutaen som brukes i Fiji er fijidollar kod: FJD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 4,218 milliarder US$.

Stikkontakt i Fiji

Typen av stikkontakter som brukes i Fiji er Type I. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Fiji. Her kan du lese mer om stikkontakt Fiji og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Fiji fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Fiji

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Fiji. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Fiji, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Fiji.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Sigatoka+679-65
Sigatoka+679-66
Sigatoka+679-67
Suva+679-32
Suva+679-33
Suva+679-34