Landskode Eritrea (Tfn: +291, ISO: ER)

Nedenfor finner du landskode Eritrea, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Eritrea, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Eritrea. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Eritrea, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Eritrea, området og befolkningen i Eritrea og så videre.

LANDSKODE 📞

+291

ISO (2)

ER

ISO (3)

ERI

FLAGG

🇪🇷

TOPDOMENE

.er

VALUTAKODE

ERN

Fakta om Eritrea

Eritrea har et areal på 117 600 km2 kan kalles ER eller ERI ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Eritrea er +291, og det offisielle toppdomenet er .er. Befolkningen i Eritrea er omtrent 6 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Tigrinya (og arabisk). Valutaen som brukes i Eritrea er nakfa kod: ERN), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 3,438 milliarder US$.

Stikkontakt i Eritrea

Typen av stikkontakter som brukes i Eritrea er Type L. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Eritrea. Her kan du lese mer om stikkontakt Eritrea og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Eritrea fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.