Landskode England (Tfn: +44)

Nedenfor finner du landskode England, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for England, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i England. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om England, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for England, området og befolkningen i England og så videre.

LANDSKODE 📞

+44

FLAGG

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

TOPDOMENE

.uk

VALUTAKODE

GBP

Fakta om England

England har et areal på 130 279 km2 , men det er ikke noe offisielt navn for England med ISO-koder. Landskoden for å ringe England er imidlertid +44, og det er også et offisielt toppdomene som er .uk. Befolkningen i England er omtrent 56 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i England er Britisk pund kod: GBP), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for England.

Stikkontakt i England

Typen av stikkontakter som brukes i England er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i England. Her kan du lese mer om stikkontakt England og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra England fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.