Landskode Ekvatorial-Guinea (Tfn: +240, ISO: GQ)

Nedenfor finner du landskode Ekvatorial-Guinea, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Ekvatorial-Guinea, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Ekvatorial-Guinea. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Ekvatorial-Guinea, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Ekvatorial-Guinea, området og befolkningen i Ekvatorial-Guinea og så videre.

LANDSKODE 📞

+240

ISO (2)

GQ

ISO (3)

GNQ

FLAGG

🇬🇶

TOPDOMENE

.gq

VALUTAKODE

XAF

Fakta om Ekvatorial-Guinea

Ekvatorial-Guinea har et areal på 28 050 km2 kan kalles GQ eller GNQ ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Ekvatorial-Guinea er +240, og det offisielle toppdomenet er .gq. Befolkningen i Ekvatorial-Guinea er omtrent 1 400 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er spansk, fransk og portugisisk. Valutaen som brukes i Ekvatorial-Guinea er CFA franc kod: XAF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 17,08 milliarder US$.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Ekvatorial-Guinea

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Ekvatorial-Guinea. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Ekvatorial-Guinea, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Ekvatorial-Guinea.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Malabo (Bioko Island)+240-9
Malabo (Continent)+240-7