Landskode Ecuador (Tfn: +593, ISO: EC)

Nedenfor finner du landskode Ecuador, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Ecuador, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Ecuador. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Ecuador, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Ecuador, området og befolkningen i Ecuador og så videre.

LANDSKODE 📞

+593

ISO (2)

EC

ISO (3)

ECU

FLAGG

🇪🇨

TOPDOMENE

.ec

VALUTAKODE

USD

Fakta om Ecuador

Ecuador har et areal på 283 561 km2 kan kalles EC eller ECU ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Ecuador er +593, og det offisielle toppdomenet er .ec. Befolkningen i Ecuador er omtrent 17 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er spansk. Valutaen som brukes i Ecuador er Amerikanske dollar kod: USD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 91,41 milliarder US$.

Stikkontakt i Ecuador

Typen av stikkontakter som brukes i Ecuador er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Ecuador. Her kan du lese mer om stikkontakt Ecuador og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Ecuador fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Ecuador

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Ecuador. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Ecuador, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Ecuador.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Bolívar+593-3
Carchi+593-6
Guayas (Guayaquil)+593-4
Los Rios+593-5
Pichincha (Quito)+593-2