Landskode Dominica (Tfn: +1-767, ISO: DM)

Nedenfor finner du landskode Dominica, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Dominica, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Dominica. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Dominica, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Dominica, området og befolkningen i Dominica og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-767

ISO (2)

DM

ISO (3)

DMA

FLAGG

🇩🇲

TOPDOMENE

.dm

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Dominica

Dominica har et areal på 750 km2 kan kalles DM eller DMA ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Dominica er +1-767, og det offisielle toppdomenet er .dm. Befolkningen i Dominica er omtrent 72 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Dominica er østkaribiske dollar kod: XCD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 495 miljoner US$.

Stikkontakt i Dominica

Typen av stikkontakter som brukes i Dominica er Type D, Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Dominica. Her kan du lese mer om stikkontakt Dominica og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Dominica fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.