Landskode Djibouti (Tfn: +253, ISO: DJ)

Nedenfor finner du landskode Djibouti, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Djibouti, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Djibouti. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Djibouti, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Djibouti, området og befolkningen i Djibouti og så videre.

LANDSKODE 📞

+253

ISO (2)

DJ

ISO (3)

DJI

FLAGG

🇩🇯

TOPDOMENE

.dj

VALUTAKODE

DJF

Fakta om Djibouti

Djibouti har et areal på 23 200 km2 kan kalles DJ eller DJI ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Djibouti er +253, og det offisielle toppdomenet er .dj. Befolkningen i Djibouti er omtrent 900 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk og arabisk. Valutaen som brukes i Djibouti er Djibouti franc kod: DJF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 1,459 milliarder US$.

Stikkontakt i Djibouti

Typen av stikkontakter som brukes i Djibouti er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Djibouti. Her kan du lese mer om stikkontakt Djibouti og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Djibouti fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.