Landskode Curaçao (Tfn: +599, ISO: CW)

Nedenfor finner du landskode Curaçao, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Curaçao, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Curaçao. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Curaçao, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Curaçao, området og befolkningen i Curaçao og så videre.

LANDSKODE 📞

+599

ISO (2)

CW

ISO (3)

CUW

FLAGG

🇨🇼

TOPDOMENE

.cw

VALUTAKODE

ANG

Fakta om Curaçao

Curaçao har et areal på 444 km2 kan kalles CW eller CUW ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Curaçao er +599, og det offisielle toppdomenet er .cw. Befolkningen i Curaçao er omtrent 160 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er nederlandsk, papiamento og engelsk. Valutaen som brukes i Curaçao er Antilliansk gull kod: ANG), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 5,6 milliarder US$.

Stikkontakt i Curaçao

Typen av stikkontakter som brukes i Curaçao er Type A, Type B, Type F. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Curaçao. Her kan du lese mer om stikkontakt Curaçao og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Curaçao fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.