Landskode Costa Rica (Tfn: +506, ISO: CR)

Nedenfor finner du landskode Costa Rica, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Costa Rica, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Costa Rica. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Costa Rica, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Costa Rica, området og befolkningen i Costa Rica og så videre.

LANDSKODE 📞

+506

ISO (2)

CR

ISO (3)

CRI

FLAGG

🇨🇷

TOPDOMENE

.cr

VALUTAKODE

CRC

Fakta om Costa Rica

Costa Rica har et areal på 51 100 km2 kan kalles CR eller CRI ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Costa Rica er +506, og det offisielle toppdomenet er .cr. Befolkningen i Costa Rica er omtrent 4 900 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er spansk. Valutaen som brukes i Costa Rica er Costa Rica kolon kod: CRC), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 48,51 milliarder US$.

Stikkontakt i Costa Rica

Typen av stikkontakter som brukes i Costa Rica er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Costa Rica. Her kan du lese mer om stikkontakt Costa Rica og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Costa Rica fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.