Landskode Burundi (Tfn: +257, ISO: BI)

Nedenfor finner du landskode Burundi, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Burundi, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Burundi. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Burundi, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Burundi, området og befolkningen i Burundi og så videre.

LANDSKODE 📞

+257

ISO (2)

BI

ISO (3)

BDI

FLAGG

🇧🇮

TOPDOMENE

.bi

VALUTAKODE

BIF

Fakta om Burundi

Burundi har et areal på 27 834 km2 kan kalles BI eller BDI ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Burundi er +257, og det offisielle toppdomenet er .bi. Befolkningen i Burundi er omtrent 12 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er kirundi, fransk. Valutaen som brukes i Burundi er burundiske franc kod: BIF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 2,676 milliarder US$.

Stikkontakt i Burundi

Typen av stikkontakter som brukes i Burundi er Type E. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Burundi. Her kan du lese mer om stikkontakt Burundi og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Burundi fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.