Landskode Brunei (Tfn: +673, ISO: BN)

Nedenfor finner du landskode Brunei, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Brunei, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Brunei. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Brunei, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Brunei, området og befolkningen i Brunei og så videre.

LANDSKODE 📞

+673

ISO (2)

BN

ISO (3)

BRN

FLAGG

🇧🇳

TOPDOMENE

.bn

VALUTAKODE

BND

Fakta om Brunei

Brunei har et areal på 5 765 km2 kan kalles BN eller BRN ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Brunei er +673, og det offisielle toppdomenet er .bn. Befolkningen i Brunei er omtrent 450 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er malaysisk. Valutaen som brukes i Brunei er Brunei dollar kod: BND), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 16,56 milliarder US$.

Stikkontakt i Brunei

Typen av stikkontakter som brukes i Brunei er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Brunei. Her kan du lese mer om stikkontakt Brunei og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Brunei fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Brunei

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Brunei. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Brunei, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Brunei.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Mobiltelefoner+673-86
Mobiltelefoner+673-87
Mobiltelefoner+673-88
Kuala Belait+673-3
Temburong+673-5
Tutong+673-4