Landskode Bermuda (Tfn: +1-441, ISO: BM)

Nedenfor finner du landskode Bermuda, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Bermuda, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Bermuda. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Bermuda, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Bermuda, området og befolkningen i Bermuda og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-441

ISO (2)

BM

ISO (3)

BMU

FLAGG

🇧🇲

TOPDOMENE

.bm

VALUTAKODE

BMD

Fakta om Bermuda

Bermuda har et areal på 53,2 km2 kan kalles BM eller BMU ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Bermuda er +1-441, og det offisielle toppdomenet er .bm. Befolkningen i Bermuda er omtrent 72 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Bermuda er bermuda-dollar og amerikanske dollar kod: BMD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 5,6 milliarder US$.

Stikkontakt i Bermuda

Typen av stikkontakter som brukes i Bermuda er Type A, Type B. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Bermuda. Her kan du lese mer om stikkontakt Bermuda og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Bermuda fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.