Landskode Benin (Tfn: +229, ISO: BJ)

Nedenfor finner du landskode Benin, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Benin, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Benin. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Benin, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Benin, området og befolkningen i Benin og så videre.

LANDSKODE 📞

+229

ISO (2)

BJ

ISO (3)

BEN

FLAGG

🇧🇯

TOPDOMENE

.bj

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Benin

Benin har et areal på 114 763 km2 kan kalles BJ eller BEN ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Benin er +229, og det offisielle toppdomenet er .bj. Befolkningen i Benin er omtrent 12 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Benin er CFA franc kod: XOF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 8,359 milliarder US$.

Stikkontakt i Benin

Typen av stikkontakter som brukes i Benin er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Benin. Her kan du lese mer om stikkontakt Benin og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Benin fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Benin

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Benin. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Benin, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Benin.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Atlantique+229-21
Collines+229-22
Ouémé+229-20