Landskode Belize (Tfn: +501, ISO: BZ)

Nedenfor finner du landskode Belize, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Belize, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Belize. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Belize, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Belize, området og befolkningen i Belize og så videre.

LANDSKODE 📞

+501

ISO (2)

BZ

ISO (3)

BLZ

FLAGG

🇧🇿

TOPDOMENE

.bz

VALUTAKODE

BZD

Fakta om Belize

Belize har et areal på 22 966 km2 kan kalles BZ eller BLZ ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Belize er +501, og det offisielle toppdomenet er .bz. Befolkningen i Belize er omtrent 450 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Belize er Belize dollar kod: BZD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 1,637 milliarder US$.

Stikkontakt i Belize

Typen av stikkontakter som brukes i Belize er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Belize. Her kan du lese mer om stikkontakt Belize og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Belize fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Belize

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Belize. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Belize, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Belize.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Benque Viejo+501-93
Cayo+501-9
Corozal+501-4
Dangriga+501-5
Independence+501-6
Orange Walk+501-3
Punta Gorda+501-7
Stann Creek+501-5
Toledo+501-7