Landskode Barbados (Tfn: +1-246, ISO: BB)

Nedenfor finner du landskode Barbados, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Barbados, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Barbados. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Barbados, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Barbados, området og befolkningen i Barbados og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-246

ISO (2)

BB

ISO (3)

BRB

FLAGG

🇧🇧

TOPDOMENE

.bb

VALUTAKODE

BBD

Fakta om Barbados

Barbados har et areal på 439 km2 kan kalles BB eller BRB ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Barbados er +1-246, og det offisielle toppdomenet er .bb. Befolkningen i Barbados er omtrent 280 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Barbados er Barbadisk dollar kod: BBD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 4,262 milliarder US$.

Stikkontakt i Barbados

Typen av stikkontakter som brukes i Barbados er Type B. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Barbados. Her kan du lese mer om stikkontakt Barbados og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Barbados fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.