Landskode Bahrain (Tfn: +973, ISO: BH)

Nedenfor finner du landskode Bahrain, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Bahrain, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Bahrain. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Bahrain, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Bahrain, området og befolkningen i Bahrain og så videre.

LANDSKODE 📞

+973

ISO (2)

BH

ISO (3)

BHR

FLAGG

🇧🇭

TOPDOMENE

.bh

VALUTAKODE

BHD

Fakta om Bahrain

Bahrain har et areal på 780 km2 kan kalles BH eller BHR ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Bahrain er +973, og det offisielle toppdomenet er .bh. Befolkningen i Bahrain er omtrent 1 600 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Arabisk og engelsk. Valutaen som brukes i Bahrain er Bahrainsk dinar kod: BHD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 28,36 milliarder US$.

Stikkontakt i Bahrain

Typen av stikkontakter som brukes i Bahrain er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Bahrain. Her kan du lese mer om stikkontakt Bahrain og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Bahrain fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.