Landskode Bahamas (Tfn: +1-242, ISO: BS)

Nedenfor finner du landskode Bahamas, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Bahamas, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Bahamas. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Bahamas, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Bahamas, området og befolkningen i Bahamas og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-242

ISO (2)

BS

ISO (3)

BHS

FLAGG

🇧🇸

TOPDOMENE

.bs

VALUTAKODE

BSD

Fakta om Bahamas

Bahamas har et areal på 13 878 km2 kan kalles BS eller BHS ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Bahamas er +1-242, og det offisielle toppdomenet er .bs. Befolkningen i Bahamas er omtrent 400 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Bahamas er bahamanske dollar kod: BSD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 8,373 milliarder US$.

Stikkontakt i Bahamas

Typen av stikkontakter som brukes i Bahamas er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Bahamas. Her kan du lese mer om stikkontakt Bahamas og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Bahamas fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Bahamas

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Bahamas. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Bahamas, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Bahamas.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Freeport+1-242
Nassau+1-242
West End+1-242