Landskode Australia (Tfn: +61, ISO: AU)

Nedenfor finner du landskode Australia, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Australia, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Australia. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Australia, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Australia, området og befolkningen i Australia og så videre.

LANDSKODE 📞

+61

ISO (2)

AU

ISO (3)

AUS

FLAGG

🇦🇺

TOPDOMENE

.au

VALUTAKODE

AUD

Fakta om Australia

Australia har et areal på 7 692 024 km2 kan kalles AU eller AUS ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Australia er +61, og det offisielle toppdomenet er .au. Befolkningen i Australia er omtrent 25 500 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Australia er australske dollar kod: AUD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 1,488 triljoner US$.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Australia

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Australia. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Australia, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Australia.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Mobiltelefoner+61-4
Central East Region+61-2
Central West Region+61-8
Davis+61-10
Macquarie Island+61-13
Mawson+61-11
North East Region+61-7
South East Region+61-3