Landskode Aruba (Tfn: +297, ISO: AW)

Nedenfor finner du landskode Aruba, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Aruba, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Aruba. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Aruba, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Aruba, området og befolkningen i Aruba og så videre.

LANDSKODE 📞

+297

ISO (2)

AW

ISO (3)

ABW

FLAGG

🇦🇼

TOPDOMENE

.aw

VALUTAKODE

AWG

Fakta om Aruba

Aruba har et areal på 180 km2 kan kalles AW eller ABW ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Aruba er +297, og det offisielle toppdomenet er .aw. Befolkningen i Aruba er omtrent 120 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er nederlandsk og papiamento. Valutaen som brukes i Aruba er arubansk florin kod: AWG), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 2,516 milliarder US$.

Stikkontakt i Aruba

Typen av stikkontakter som brukes i Aruba er Type B. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Aruba. Her kan du lese mer om stikkontakt Aruba og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Aruba fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.