Landskode Anguilla (Tfn: +1-264, ISO: AI)

Nedenfor finner du landskode Anguilla, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Anguilla, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Anguilla. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Anguilla, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Anguilla, området og befolkningen i Anguilla og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-264

ISO (2)

AI

ISO (3)

AIA

FLAGG

🇦🇮

TOPDOMENE

.ai

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Anguilla

Anguilla har et areal på 91 km2 kan kalles AI eller AIA ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Anguilla er +1-264, og det offisielle toppdomenet er .ai. Befolkningen i Anguilla er omtrent 15 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Anguilla er østkaribiske dollar kod: XCD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 175,4 miljoner US$.

Stikkontakt i Anguilla

Typen av stikkontakter som brukes i Anguilla er Type B. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Anguilla. Her kan du lese mer om stikkontakt Anguilla og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Anguilla fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.