Landskode Andorra (Tfn: +376, ISO: AD)

Nedenfor finner du landskode Andorra, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Andorra, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Andorra. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Andorra, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Andorra, området og befolkningen i Andorra og så videre.

LANDSKODE 📞

+376

ISO (2)

AD

ISO (3)

AND

FLAGG

🇦🇩

TOPDOMENE

.ad

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Andorra

Andorra har et areal på 467,63 km2 kan kalles AD eller AND ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Andorra er +376, og det offisielle toppdomenet er .ad. Befolkningen i Andorra er omtrent 80 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er katalansk. Valutaen som brukes i Andorra er Euro kod: EUR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 4,8 milliarder US$.

Stikkontakt i Andorra

Typen av stikkontakter som brukes i Andorra er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Andorra. Her kan du lese mer om stikkontakt Andorra og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Andorra fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.