Landskode Åland (Tfn: +358)

Nedenfor finner du landskode Åland, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Åland, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Åland. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Åland, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Åland, området og befolkningen i Åland og så videre.

LANDSKODE 📞

+358

FLAGG

🇦🇽

TOPDOMENE

.ax

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Åland

Åland har et areal på 1 580 km2 , men det er ikke noe offisielt navn for Åland med ISO-koder. Landskoden for å ringe Åland er imidlertid +358, og det er også et offisielt toppdomene som er .ax. Befolkningen i Åland er omtrent 30 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er svensk. Valutaen som brukes i Åland er Euro kod: EUR), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for Åland.

Stikkontakt i Åland

Typen av stikkontakter som brukes i Åland er Type C, Type F. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Åland. Her kan du lese mer om stikkontakt Åland og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Åland fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.